Nutrition-related risk indexes and long-term mortality in noncritically ill inpatients who receive total parenteral nutrition (prospective multicenter study)

  1. Tapia, M.J.
  2. Ocón, J.
  3. Cabrejas-Gómez, C.
  4. Ballesteros-Pomar, M.D.
  5. Vidal-Casariego, A.
  6. Arraiza-Irigoyen, C.
  7. Olivares, J.
  8. Conde-García, M.C.
  9. García-Manzanares, Á.
  10. Botella-Romero, F.
  11. Quílez-Toboso, R.P.
  12. Cabrerizo, L.
  13. Rubio, M.A.
  14. Chicharro, L.
  15. Burgos, R.
  16. Pujante, P.
  17. Ferrer, M.
  18. Zugasti, A.
  19. Petrina, E.
  20. Manjón, L.
  21. Diéguez, M.
  22. Carrera, M.J.
  23. Vila-Bundo, A.
  24. Urgelés, J.R.
  25. Aragón-Valera, C.
  26. Sánchez-Vilar, O.
  27. Bretón, I.
  28. García-Peris, P.
  29. Muñoz-Garach, A.
  30. Márquez, E.
  31. Olmo, D.D.
  32. Pereira, J.L.
  33. Tous, M.C.
  34. Olveira, G.
  35. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2015

Volumen: 34

Número: 5

Páginas: 962-967

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2014.10.008 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible