Olive oil and health: Summary of the II international conference on olive oil and health consensus report, Jaén and Córdoba (Spain) 2008
- López-Miranda, J.
- Pérez-Jiménez, F.
- Ros, E.
- De Caterina, R.
- Badimón, L.
- Covas, M.I.
- Escrich, E.
- Ordovás, J.M.
- Soriguer, F.
- Abiá, R.
- Alarcón de la Lastra, C.
- Battino, M.
- Corella, D.
- Chamorro-Quirós, J.
- Delgado-Lista, J.
- Giugliano, D.
- Esposito, K.
- Estruch, R.
- Fernandez-Real, J.M.
- Gaforio, J.J.
- La Vecchia, C.
- Lairon, D.
- López-Segura, F.
- Mata, P.
- Menéndez, J.A.
- Muriana, F.J.
- Osada, J.
- Panagiotakos, D.B.
- Paniagua, J.A.
- Pérez-Martinez, P.
- Perona, J.
- Peinado, M.A.
- Pineda-Priego, M.
- Poulsen, H.E.
- Quiles, J.L.
- Ramírez-Tortosa, M.C.
- Ruano, J.
- Serra-Majem, L.
- Solá, R.
- Solanas, M.
- Solfrizzi, V.
- de la Torre-Fornell, R.
- Trichopoulou, A.
- Uceda, M.
- Villalba-Montoro, J.M.
- Villar-Ortiz, J.R.
- Visioli, F.
- Yiannakouris, N.
- Mostrar todos os autores +
ISSN: 0939-4753
Ano de publicación: 2010
Volume: 20
Número: 4
Páxinas: 284-294
Tipo: Revisión