Fish oil enriched intravenous lipid emulsions reduce triglyceride levels in non-critically ill patients with TPN and type 2 diabetes. a post-hoc analysis of the INSUPAR study

  1. Abuín-Fernández, J.
  2. Tapia-Guerrero, M.J.
  3. López-Urdiales, R.
  4. Herranz-Antolín, S.
  5. García-Almeida, J.M.
  6. García-Malpartida, K.
  7. Ferrer-Gómez, M.
  8. Cancer-Minchot, E.
  9. Luengo-Pérez, L.M.
  10. Álvarez-Hernández, J.
  11. Valera, C.A.
  12. Ocón-Bretón, J.
  13. García-Manzanares, Á.
  14. Bretón-Lesmes, I.
  15. Serrano-Aguayo, P.
  16. Pérez-Ferre, N.
  17. López-Gómez, J.J.
  18. Olivares-Alcolea, J.
  19. Arraiza-Irigoyen, C.
  20. Tejera-Pérez, C.
  21. Martínez-González, J.D.
  22. Urioste-Fondo, A.
  23. Abad-González, Á.L.
  24. Molina-Puerta, M.J.
  25. Zugasti-Murillo, A.
  26. Parra-Barona, J.
  27. López-Cobo, I.
  28. Olveira-Fuster, G.
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Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Ano de publicación: 2020

Volume: 12

Número: 6

Tipo: Artigo

DOI: 10.3390/NU12061566 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

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