Fish oil enriched intravenous lipid emulsions reduce triglyceride levels in non-critically ill patients with TPN and type 2 diabetes. a post-hoc analysis of the INSUPAR study
- Abuín-Fernández, J.
- Tapia-Guerrero, M.J.
- López-Urdiales, R.
- Herranz-Antolín, S.
- García-Almeida, J.M.
- García-Malpartida, K.
- Ferrer-Gómez, M.
- Cancer-Minchot, E.
- Luengo-Pérez, L.M.
- Álvarez-Hernández, J.
- Valera, C.A.
- Ocón-Bretón, J.
- García-Manzanares, Á.
- Bretón-Lesmes, I.
- Serrano-Aguayo, P.
- Pérez-Ferre, N.
- López-Gómez, J.J.
- Olivares-Alcolea, J.
- Arraiza-Irigoyen, C.
- Tejera-Pérez, C.
- Martínez-González, J.D.
- Urioste-Fondo, A.
- Abad-González, Á.L.
- Molina-Puerta, M.J.
- Zugasti-Murillo, A.
- Parra-Barona, J.
- López-Cobo, I.
- Olveira-Fuster, G.
- Mostrar todos os autores +
Revista:
Nutrients
ISSN: 2072-6643
Ano de publicación: 2020
Volume: 12
Número: 6
Tipo: Artigo