Phenol-enriched olive oils improve HDL antioxidant content in hypercholesterolemic subjects. A randomized, double-blind, cross-over, controlled trial

  1. Farràs, M.
  2. Fernández-Castillejo, S.
  3. Rubió, L.
  4. Arranz, S.
  5. Catalán, Ú.
  6. Subirana, I.
  7. Romero, M.-P.
  8. Castañer, O.
  9. Pedret, A.
  10. Blanchart, G.
  11. Muñoz-Aguayo, D.
  12. Schröder, H.
  13. Covas, M.-I.
  14. de la Torre, R.
  15. Motilva, M.-J.
  16. Solà, R.
  17. Fitó, M.
Revista:
Journal of Nutritional Biochemistry

ISSN: 1873-4847 0955-2863

Año de publicación: 2018

Volumen: 51

Páginas: 99-104

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.JNUTBIO.2017.09.010 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible