The use of seaweed in daily diets as a source of nutrients
- Paula García-Oliveira 1
- Anxo Carrerira-Casais 2
- Eliana Pereira 3
- Cristina Caleja 3
- Catarina Lourenço-Lopes 1
- Lillian Barros 3
- Jorge Pérez-Juste 2
- Miguel A. Prieto 1
- Jesus Simal 1
- Isabel C.F.R. Ferreira 3
-
1
Universidade de Vigo
info
- 2 Universidade de Vigo. Departamento de Física-Química
-
3
Instituto Politécnico de Bragança
info
- Cristina Díaz Barral (coord.)
- Manuel Rodríguez Ménez (coord.)
Editorial: Colegio Oficial de Químicos de Galicia
ISBN: 978-84-09-16320-5
Año de publicación: 2019
Páginas: 48
Congreso: Encontro Galego-Portugués de Química (25. 2019. Santiago de Compostela)
Tipo: Aportación congreso