Dietary Iron, Anemia Markers, Cognition, and Quality of Life in Older Community-Dwelling Subjects at High Cardiovascular Risk

  1. Donat-Vargas, C.
  2. Mico, V.
  3. San-Cristobal, R.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Corella, D.
  7. Fitó, M.
  8. Alonso-Gómez, Á.M.
  9. Wärnberg, J.
  10. Vioque, J.
  11. Romaguera, D.
  12. López-Miranda, J.
  13. Estruch, R.
  14. Damas-Fuentes, M.
  15. Lapetra, J.
  16. Serra-Majem, L.
  17. Bueno-Cavanillas, A.
  18. Tur, J.A.
  19. Cinza-Sanjurjo, S.
  20. Pintó, X.
  21. Delgado-Rodríguez, M.
  22. Matía-Martín, P.
  23. Vidal, J.
  24. Causso, C.
  25. Ros, E.
  26. Toledo, E.
  27. Manzanares, J.M.
  28. Ortega-Azorín, C.
  29. Castañer, O.
  30. Peña-Orihuela, P.J.
  31. Zazo, J.M.
  32. Muñoz Bravo, C.
  33. Martinez-Urbistondo, D.
  34. Chaplin, A.
  35. Casas, R.
  36. Cano Ibáñez, N.
  37. Tojal-Sierra, L.
  38. Gómez-Perez, A.M.
  39. Pascual Roquet-Jalmar, E.
  40. Mestre, C.
  41. Barragán, R.
  42. Schröder, H.
  43. Garcia-Rios, A.
  44. Candela García, I.
  45. Ruiz-Canela, M.
  46. Babio, N.
  47. Malcampo, M.
  48. Daimiel, L.
  49. Martínez, A.
  50. Mostrar todos os autores +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Ano de publicación: 2023

Volume: 15

Número: 20

Tipo: Artigo

DOI: 10.3390/NU15204440 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable