Publicacións (50) Publicacións de Cristina Tejera Pérez

2023

  1. Comprehensive approach to people with type 2 diabetes. Diabetes Knowledge Area of the Spanish Society of Endocrinology and Nutrition

    Endocrinologia, Diabetes y Nutricion, Vol. 70, pp. 95-102

  2. Connected Insulin Pens and Caps: An Expert’s Recommendation from the Area of Diabetes of the Spanish Endocrinology and Nutrition Society (SEEN)

    Diabetes Therapy, Vol. 14, Núm. 7, pp. 1077-1091

  3. Evaluación sensorial de un suplemento nutricional oral específico para diabetes con aceite de oliva virgen extra en pacientes en riesgo nutricional y diabetes mellitus tipo 2: ensayo clínico doble ciego, aleatorizado, cruzado y multicéntrico (DIACARE

    Nutricion hospitalaria, Vol. 40, Núm. 4, pp. 686-691

  4. GALIPDIA study: Reaching lipid targets in a population with type 2 diabetes (T2DM) from the Northwest of Spain

    Endocrinologia, Diabetes y Nutricion, Vol. 70, Núm. 1, pp. 29-38

  5. Immunonutrition, evidence and experiences

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 40, Núm. 1, pp. 186-199

  6. Impacto glucémico e insulinémico de un suplemento nutricional oral con AOVE específico para diabetes en pacientes en riesgo nutricional y con diabetes mellitus tipo 2: ensayo clínico, aleatorizado, doble ciego, cruzado y multicéntrico (DIACARE)

    Nutricion hospitalaria, Vol. 40, Núm. 4, pp. 692-700

  7. Influence of chronic kidney disease and its severity on the efficacy of semaglutide in type 2 diabetes patients: a multicenter real-world study

    Frontiers in Endocrinology, Vol. 14

  8. RECALSEEN 2021. Resources and quality in the Endocrinology and Nutrition units of the National Health System of Spain

    Endocrinologia, Diabetes y Nutricion, Vol. 70, Núm. 7, pp. 459-467

  9. Revisión sobre la experiencia en vida real de teduglutida

    Nutricion hospitalaria, Vol. 40, Núm. 4, pp. 886-894

  10. Survey on Endocrinology and Nutrition undergraduate teaching in Spain-2021

    Endocrinologia, Diabetes y Nutricion, Vol. 70, pp. 36-49