Endocrinología y nutrición
Servicio
Juan José
López Gómez
Publicaciones en las que colabora con Juan José López Gómez (17)
2024
-
Ultrasound Cut-Off Values for Rectus Femoris for Detecting Sarcopenia in Patients with Nutritional Risk
Nutrients, Vol. 16, Núm. 11
2023
-
Expert Consensus on Morphofunctional Assessment in Disease-Related Malnutrition. Grade Review and Delphi Study
Nutrients, Vol. 15, Núm. 3
-
Impact of an oral nutritional supplement enriched in leucine, EPA, DHA, and β-glucans on the increase of muscle mass in patients with cancer and malnutrition: The alisenoc trial
Journal of Functional Foods, Vol. 110
2022
-
Multidisciplinary consensus on nutritional and metabolic therapy in enhanced recovery after abdominal surgery programs: NutRICA Project
Endocrinologia, Diabetes y Nutricion, Vol. 69, Núm. 2, pp. 98-111
2021
-
The SEEN comprehensive clinical survey of adult obesity: Executive summary
Endocrinologia, Diabetes y Nutricion, Vol. 68, Núm. 2, pp. 130-136
2020
-
Fish oil enriched intravenous lipid emulsions reduce triglyceride levels in non-critically ill patients with TPN and type 2 diabetes. a post-hoc analysis of the INSUPAR study
Nutrients, Vol. 12, Núm. 6
-
Regular insulin added to total parenteral nutrition vs subcutaneous glargine in non-critically ill diabetic inpatients, a multicenter randomized clinical trial: INSUPAR trial
Clinical Nutrition, Vol. 39, Núm. 2, pp. 388-394
-
Risk factors for hypoglycemia in inpatients with total parenteral nutrition and type 2 diabetes: A post hoc analysis of the InSUPAR study
Endocrine Practice, Vol. 26, Núm. 6, pp. 604-611
2011
-
Carta de réplica a "riesgo nutricional en pacientes ancianos hospitalizados"
Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 58, Núm. 10, pp. 557-558
-
Carta de réplica a «riesgo nutricional en pacientes ancianos hospitalizados»
Endocrinologia y Nutricion
-
Efecto del soporte nutricional sobre la supervivencia en pacientes con esclerosis lateral amiotrófica
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 3, pp. 515-521
-
Modificación de los hábitos alimentarios del almuerzo en una población escolar
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 3, pp. 560-565
-
Valoración del riesgo nutricional en pacientes ancianos hospitalizados mediante diferentes herramientas
Endocrinologia y Nutricion, Vol. 58, Núm. 3, pp. 104-111
-
Valoración del riesgo nutricional en pacientes ancianos hospitalizados mediante diferentes herramientas
Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 58, Núm. 3, pp. 104-111
2010
-
Evaluación del consumo de tabaco y el riesgo cardiovascular en pacientes obesos
Revista Espanola de Obesidad, Vol. 8, Núm. 1, pp. 21-27
2009
-
Eficacia del tratamiento dietético en el síndrome nefrótico
Nutricion Hospitalaria, Vol. 24, Núm. 6, pp. 744-747
-
Resistencia hipofisaria a las hormonas tiroideas en un paciente tratado con amiodarona
Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 56, Núm. 8, pp. 418-421